Det går att beställa kött från oss på flera sätt.

Vi ser gärna att du använder formuläret till höger men du kan även ringa Mattias070-206 61 73 eller kontakta någon av våra gårdar direkt.

-Nästa Stockholmstur går 11/9 2019-

I formuläret fyller du i rutorna för namn, adress, telefonnummer och e-postadress samt väljer gård om så önskas.

Vi kan inte garantera att just den gården har kött för tillfället men vi kontaktar dig efter beställning och kommer överens om leveransen.

Det är jättetrevligt om ni ringer till gården direkt och kontaktuppgifter till gårdarna hittar ni under fliken kontakt.

Till våra gårdarTill kontakt

Produktinformation

Nötköttet kommer från stutar, kvigor och kor. Norrbete säljer inte kött från tjurar eftersom det inte uppfyller våra kvalitetskrav.

Alla djur är olika stora därför varierar lådvikterna. När djuret är styckat fördelas styckdetaljerna likvärdigt i alla lådor.

Köttet i lådorna är djupfryst och alla detaljer är vakuumförpackade.

Varje styckdetalj i nötlådan är märkt med namn.

Lyxlåda – ca. 5 kg

Filé & Ryggbiff eller Entrecote & Ryggbiff, samt Innanlår, Rostbiff, 

Vardagslåda – ca. 10 kg

3 – 4 kg stekar som Ytterlår & Fransyska
3 – 4 kg kokkött som Högrev & Märgpipa
Grytbitar & 1,5-2 kg Färs

Nötlåda stor – ca. 20 kg

Filé & Ryggbiff  eller Entrecote & Ryggbiff,                                       Innanlår, Fransyska, Ytterlår, Högrev med ben, Märgpipa med ben, Rulle (Finns i varannan låda), Benfri bringa, Grytbitar & Färs i halvkilospaket (Färsen är mald med 3 mm skiva. Mängden färs varierar men utgör max 50% av den totala vikten), Talg (bifogas men ingår inte i den vikt du betalar för)

Nötlåda liten – ca. 10 kg

Cirka 1 kilo ädeldetaljer som Entrecote, Ryggbiff eller Filé, ca 2 kilo stekar som Innanlår, Fransyska eller Rostbiff, ca 2 kilo kokkött som Ytterlår, Högrev eller Rulle & ca 5 kilo Köttfärs

Köttfärslåda – 5 el. 10 kg

Innehåller nötfärs i halvkilospaket

Inälvslåda

Kinder, Tunga, Hjärta, Lever, Mellangärde, Njurar, Njurtapp & Svans

Lammlåda

Innehåller kött från ett lamm. En benfri stek, en stek med lårbenet kvar, Kort sadel + Kotletter, Slaktsida till rullader, En hel bog, En urbenad bog, Hela läggar, Bringa i remsor, Hals och Högrev skivad

Villkor

När du gjort din beställning kontaktar vi dig via telefon eller epost för att kontrollera att beställningen är korrekt och för att komma överens om hur leveransen skall ske.

Faktura skickas till dig i brev efter leveransen. Det är ett förtroende vi ger dig när vi lämnar ut ett stort värde utan krav på förskottsbetalning. Vi tror att du har ett intresse av att handla direkt från oss som producent och att vi har ett gemensamt ansvar för varandra.

Priset gäller vid hämtning på respektive gård och i övrigt tillkommer frakt.

Är det första gången du köper en låda och vi inte känner dig måste lådan betalas i förskott. Vi skickar då en faktura som skall betalas på 14 dagar. När beloppet kommit in på vårt konto skicker vi lådan. Kommer inga pengar inom 14 dagar skickar vi en kredifaktura  och ingen låda skickas.Kreditfakturan tar ut den första fakturan och du är inte skyldig oss något.

Beställ här

Kontaktinformation

Rutor markerade med * är obligatoriska

Produkter


Frakt tillkommer på alla priser!